28 maj 2024

Sociala Missionen deltar på Järvaveckan 2024!

Av Sociala Missionen
Bild från en stor scen under Järvaveckan 2023, med många människor från olika bakgrunder framför scenen.

Sociala Missionen kommer att vara på plats under Järvaveckan 2024! Järvaveckan är en demokratisk mötesplats i Stockholm som främjar dialog och samhällsengagemang över sociala, ekonomiska och politiska gränser.

Järvaveckans huvudsyfte är att minska avståndet mellan medborgare och folkvalda politiker, myndigheter och företagsledare. År 2023 lockade dagarna över 60 000 besökare och 300 medverkande organisationer från näringslivet, offentlig sektor, myndigheter och civilsamhället.

 

Vi finns i tältet för civilsamhället!

Vi är jätteglada över att vara på plats i det här sammanhanget och kommer att finnas tillgängliga under hela onsdagen och torsdagen i tältet för civilsamhället. Vår tidigare erfarenhet av att delta på Almedalsveckan har inneburit nya värdefulla kontakter, uppmärksamhet och medierapportering kring de frågor vi arbetar med. Vi tror att vår medverkan på Järvaveckan kan ge liknande positiva effekter, och att sammanhanget dessutom ligger ännu närmare fler människor som vi arbetar för och tillsammans med.

Vi kommer till Järvaveckan för att sätta ljus på de människor vi möter i vår verksamhet, sprida mer information om våra projekt och initiativ, nätverka med andra aktörer med liknande mål, och ta chansen att berätta för fler om den hjälp vi kan erbjuda till människor som lever i utsatthet i vårt samhälle.

Ta chansen att besöka oss under Järvaveckan, att diskutera, nätverka eller lära dig mer om Sociala Missionen och de frågor som vi arbetar med. Välkommen – vi bjuder på mängder av chips, för allt vårt arbete började trots allt med potatis!

Läs mer om vår historia här.