17 januari 2023

Vi söker projektledare!

Av Sociala Missionen
Ledig tjänst! Sociala Missionen söker projektledare till samverkansprojektet Tillsammans Hallunda! 50 % tjänst. Stockholm.

Är du en igångsättare och inspiratör som gillar att vara i naturen och som vill arbeta med barn och deras nätverk i en interkulturell miljö? Då kanske du är den vi söker!

Projektledare för samverkansprojektet Tillsammans Hallunda.

Tillsammans Hallunda är ett samverkansprojekt mellan Sociala Missionen, Equmeniakyrkan Hallunda, Equmenia och Botkyrka kommun som i minst två år kommer att möta barn, unga och familjer i och runt Equmeniakyrkan Hallunda, i Botkyrka kommun. Vår vision är ett samhälle där barn, unga och föräldrar får förutsättningar att växa upp och utvecklas till trygga individer och familjer med respekt och kärlek till sig själva, varandra, bygden och naturen.

I Tillsammans Hallunda vill vi erbjuda verksamhet för barn och familjer utifrån scoutmetoden. Vi vill även skapa en mötesplats för föräldrar där det finns utrymme att samtala, få stöd och fortbildning. På sikt vill vi även erbjuda tonåringar en ledarskapsutbildning med betald praktik in i scoutverksamheten.

Vi söker en person som ska starta upp denna verksamhet, tillsammans med huvudmännen, och vara spindeln i nätet för detta samarbetsprojekt. Du kommer att ha stora möjligheter att påverka arbetssätt och metoder. På plats kommer du att arbeta nära Equmeniakyrkan Hallundas personal och vi erbjuder dig ett utmanande och givande arbete med stor möjlighet att göra skillnad.  

 

Vi söker dig som:

  • Vill vara med och forma ny verksamhet i en församlingsmiljö
  • Har lätt för att skapa engagemang och knyta nya kontakter
  • Gillar att vistas i naturen
  • Har erfarenhet av att arbeta med barn
  • Är strukturerad
  • Har en vilja att göra skillnad och delar Sociala Missionens, Equmenias och Equmeniakyrkan Hallundas värdegrund

Det är meriterande om du:

  • Har erfarenhet av scouting
  • Har erfarenhet av församlingsengagemang
  • Har intresse för hållbarhetsfrågor
  • Har erfarenhet av eller intresse av att arbeta i interkulturella miljöer

 

Personliga egenskaper

För denna roll lägger vi vikt vid din motivering och intresse för tjänsten som framgår av din ansökan. Som person är du kommunikativ, strukturerad och en igångsättare som gillar att arbeta med människor. Du har god förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du har lätt att samarbeta med andra.

 

Om tjänsten

Arbetstid/varaktighet/tjänstgöringsgrad

Tjänsten är 50% av heltid. Visstidsanställning om ett år med möjlighet till förlängning. Finansiering finns i nuläget för två år. Kvälls- och helgarbete förekommer. Tillträde så snart som möjligt enligt överenskommelse.

Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.

 

Kontaktpersoner

Elaine Lindblom, verksamhetschef
Tel: 08-556 023 10, 072-909 41 94

Erika Ershammar, verksamhetsutvecklare
Tel: 08-556 023 01

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Skicka din ansökan till [email protected] senast 15 februari 2023. Vi behandlar ansökningarna löpande.

 

Arbetsgivare

Sociala Missionen
Högbergsgatan 31 A 116 20 Stockholm
Tel: 08-556 023 00