02 juni 2022

Medlemsinformation

Av Sociala Missionen
Närbild av en liten växt som växer intill en lysande glödlampa som sitter i jorden.

Vi från Sociala Missionen vill önska er alla i församlingarna en fin sommar och tacka för vårens fina samarbete i olika projekt och mötesplatser! 

Händelseutvecklingen i samband med Rysslands krig i Ukraina har skapat en ny flyktingström i Europa och även till oss i Sverige. Många har velat hjälpa och församlingarnas engagemang i Stockholmsområdet har varit stort. Vi på Sociala Missionen har påbörjat nya samarbeten och varit en samordnande part för aktiviteter och aktuell information om flyktingmottagandet. Kriget fortsätter i Ukraina likväl som det är oroligt och svårt att leva på många andra platser i vår värld och därför fortsätter vårt engagemang för människor i utsatthet. 

Hälsning från årsmötet!
Årsmötet som genomfördes i S:t Peters församling i slutet av april med god uppslutning från 28 av våra medlemsförsamlingar med totalt 59 deltagare i mötet. Extra glädjande var att vi fick hälsa tre nya församlingar välkomna som medlemmar. Det var Visby missionsförsamling, Norrmalms baptistförsamling och Bromma baptistförsamling. 

Årsmötet uppmuntrade kansliet att påminna våra medlemmar om behovet av anslag/gåva till verksamheten. En påminnelse om frivilligt anslag/gåva kommer därför att skickas ut till alla medlemmar. 

Höstmötet i år blir den 23 november kl. 18.00. Plats är inte bokat men notera datumet du som är ombud och intresserad av vårt gemensamma sociala och diakonala arbete i Sociala Missionen.

Inför hösten finns redan mycket planerat och vi har sammanställt mycket av kommande aktiviteterna i nyhetsbrevet som går ut till er alla. Hemsidan kommer också att uppdateras löpande med aktuell info.

Vi önskar er alla en skön och fin sommar!