Flyktingrådgivningen har tillfälligt ärendestopp

Då Sociala Missionen har fått många förfrågningar om rådgivning och insatser inom asyl- och familjeåterföreningsområdet har vår flyktingrådgivning för närvarande inte kapacitet att ta emot nya ärenden eller förfrågningar. Kontakt och rådgivning i pågående ärenden fortsätter dock som vanligt.

Välkommen att kontakta flyktingrådgivningen igen efter den 5e september 2019.

Tack för er förståelse.

Med vänliga hälsningar,

Sociala Missionen

 

Temporary stop for new inquiries to our refugee counselling

Our refugee counselling has received many inquiries and we have now reached our capacity. We now have a temporary stop for receiving new cases or inquiries to our refugee counselling. Contact and legal advice is however continuesly offered in ongoing cases.

Welcome to contact our refugee counselling again after September 5 2019.

Thank you for your understanding.

Best regards,

Sociala Missionen