Flyktingrådgivningen har tillfälligt ärendestopp

Då Sociala Missionen har fått många förfrågningar om rådgivning och insatser inom asyl- och familjeåterföreningsområdet har vår flyktingrådgivning för närvarande inte kapacitet att ta emot nya ärenden eller förfrågningar. Kontakt och rådgivning i pågående ärenden fortsätter dock som vanligt.

Vi återkommer med mer information om när vi igen kan återöppna rådgivningen för nya ärenden.

Tack för er förståelse.

Med vänliga hälsningar,

Sociala Missionen

 

Temporary stop for new inquiries to our refugee counselling

Our refugee counselling has received many inquiries and we have now reached our capacity. We now have a temporary stop for receiving new cases or inquiries to our refugee counselling. Contact and legal advice is however continuesly offered in ongoing cases.

We will return with more information when we will be able to re-open our counselling for new cases.

Thank you for your understanding.

Best regards,

Sociala Missionen