Är du vår nya kollega?

Sociala Missionen söker utvecklingsinriktad diakon/socionom för arbete med äldrefrågor.

Vi söker dig som vill arbeta med Sociala Missionens äldreverksamhet. Din främsta uppgift kommer vara att leda ett nytt samarbetsprojekt kring äldre i utsatthet, som planeras drivas från oktober 2018 fram till december 2019 i samarbete med Ny Gemenskap, Hela Människan Stockholms län och Immanuelskyrkan.

I arbetet ingår också arbete i vår ordinarie rådgivningsverksamhet för äldre med flyktingbakgrund, där du kommer att bistå med råd och stöd till äldre och anhöriga i frågor kring försörjning, boende, vård och omsorg.

Det är en 100% tjänst, tidsbegränsad anställning fram till 2019-12-31, med eventuell möjlighet till förlängning. Tillträde omgående. Skicka din ansökan till rekrytering@socialamissionen.se så snart som möjligt och senast 2018-10-16. Urval kommer att ske löpande.

Nyfiken eller intresserad? Läs hela annonsen här.